2012 modası

‘2012 modası’ hakkında tüm 1havalar yazıları.

2012’den moda dersleri

2012 yılı bitmiş gitmiş olabilir ama bir şey bittiğinde ondan ne ders çıkardığımız önemli, değil mi ya? İşte 2012’nin bize verdiği moda dersleri. Şimdi öncelikle efendim, bu tarz 60’lı yıllar modası esintileri gündemimizde imiş ve öyle olmaya devam edecekmiş. Ben

Sadece bakmak yeter bazen


Bazen sadece bir fotoğrafın güzelliğine vuruluyor insan. Burada öyle oldu bana. Sadece bakmak, öylesine bakıp zevk almak ne güzel… Olay da kısaca şu: 2012 modası ile ilgili, Dazed Digital’de yer alan vurucu bazı görsel, haber ve videoların derlenmesi. Aşağıdaki linklere

Yılbaşı gecesinin kraliçesi olun


Yılbaşı gecesi ne giyinsem acaba diye düşünüp kıyafet bulamayanlardansanız parlak ve göz alıcı kombinlerden örnek alabilirsiniz.

Kremalı moda çekimi

Maire Claire dergisinin Çin ayağında yayınlanan kremalı moda çekimi fotoğrafları beni benden aldı. Şubat 2012 tarihli fotoğrafların güzelliğine bakın…

Gwyneth Paltrow gibi giyinebilirsiniz


Gwyneth Paltrow’un goop.com isimli bir sitesi var, çeşitli ipuçları ve trend haberleri paylaştığı. Son yıllarda oyunculuk dışında daha ziyade sitesinde yaptığı işlerle adı duyulur oldu. En son Chinti & Parker markası için iki farklı kazak tasarlamıştı hatırlarsanız.

2013 bahar – yaz modası ve Holly Fulton

Holly Fulton bildiğim bir tasarımcı / modaevi ismi değildi ama eskaza karşıma çıkınca çok beğendim tasarımlarını. Özellikle sıra dışı görünmekten hazzedenleri hayran bırakacak koleksiyonlara imza atmış. Belki cehaletim sizi şaşırtacak, belki sizin bildiğiniz tanıdığınız bir isim ama yine de paylaşmak

Bugün ne giydim; denim elbise


Şallara olan tutkum hiç bitmedi. Denim bir elbise üzerine kullandığım bu renkli şalla hareket katmak istedim kombine. Devamı için buyrun.

Londra Moda Haftası’ndan


Tıpkı leopar deseni gibi askeri kamuflaj deseni de ölmeyen moda akımlarından. Kişisel olarak benim de sevdiğim desenlerden, itiraf etmem gerekirse. Görmüş olduğunuz fotoğraf da 2012 Londra Moda Haftası’ndan. Bakınız daha neler var neler.

Erdem Moralıoğlu 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu


Aralarında Kate Bosworth, Keira Knightley ve Kate Middleton gibi isimlerin de bulunduğu birçok şöhretin, tasarımlarını zevkle üzerinde taşıdığı yarı Türk yarı İngiliz modacı Erdem Moralıoğlu’nun, 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu yine çok şık. Koleksiyonu merak edenleri buraya alalım.

2012 Sonbahar makyaj trendleri


Mat ve canlı tonlarda rujlardan, dumanlı göz makyajına, renkli rimellerden, altın ışıltısına 2012 Sonbahar’ının makyaj trendleri burada.

Ve Beller Yükselir!


Bu yaz yüksek bel sadece pantolonda değil etekte de moda! Kaynak

Apoletler Omzaaa!


Omuzda apolet modasının en güzel örneklerinden biri. Ve aslında kendisi bir gelinlik, merak edenler için detaylar burada.