2013 trendleri

‘2013 trendleri’ hakkında tüm 1havalar yazıları.

Şeffaf olalım!


Madem 2013 modasından gidiyoruz o zaman transparan kıyafetlere değinmemek olmaz! Sadece kıyafetler değil aksesuarlarda da şeffaflık moda. Örnekler için buyrun bloguma.

2013 yaz: fırfır ve püskül trendleri


Bu yaz havalanmaya hazır olun! Çünkü yeni sezon kreasyonları püsküller ve fırfırlarla geliyor.

2013 yaz trendleri: grafik desenler, baskılılar


Bu yaz patcwork, batik ve grafik desenli kıyafetler bizleri bekliyor. 2013 kreasyonlarına bir göz atalım…

2013 yaz modası: çizgililer


2013 ilkbahar yaz defilelerine baktığımızda çizgili kumaşların çok revaçta olduğunu görüyoruz. Nasıl modellermiş onlar derseniz buyrun beraber görelim.

2013 yaz modası yılan derisi

Yılan derisi ve leopar desenli kumaşlar ipek, dantel ve deri ile kombinlenilerek kullanılıyor bu sezon. Buyrun ünlü modacıların 2013 yaz modellerinden birkaç örnek görelim.

2013 ilkbahar yaz: Uzak doğu esintileri!


2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında uzak doğu esintileri var. Pucci Vietnamlı kadınlardan, Peter Pilotto Hindistan ve Nepal’den, Prada geyşa ve judoculardan ilham almış ve bakın ortaya nasıl tasarımlar çıkmış…

Paranormal makyaj


Illamasqua’nın 2013 yaz koleksiyonunun adı, koleksiyon renkleri kadar ilgi çekici; paranormal! Normal dışı, normal ötesi anlamına gelen paranormal ismi ile seriye gizemli ve seksi bir imaj kazandırılmaya çalışılmış. Serideki yeni ürünlerin renklerine bakınca bu yaz mor rengin revaçta olacağını görüyoruz.

Baharda favori parçam: diz altı kalem etek


Kalem etekler bu yazın favorilerinden. Fotoğraftaki kombinleri ben yaptım. Cıvıl cıvıl modeller ve ünlülerin kalem etek zevkleri için bloguma beklerim.

Burnu açık bot modası


Burnu açık botlar 2013’ün en trend modellerinden. Ben şahsen hiç estetik bulmuyorum ve fakat hayranı çok. Amerikalı şarkıcı Ashanti bu isimlerden biri. Givenchy 2013 koleksiyonundan bir model tercih etmiş. Siyah beyaz desenli modelin topuğu da oldukça yüksek. Sizce bu ayakkabıya

2013 yaz trendleri: büstiyerler


Büstiyer yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biri. Peki 2013 yazında hangi renklerde nasıl modelli büstiyerler moda olacak, buyrunuz defilelere bir göz atalım.

2013 İlkbahar Yaz trendleri: bomber ceket


90’larda bolca gördüğümüz bomber ceketler geri döndü! Hele de içine minicik büstiyerler veya kısacık tişörtler giyince aslında son derece spor olan bu ceket ile seksi bir bombaya dönüşmeniz an meselesi.

2013 İlkbahar-Yaz trendleri: bermuda şort


Bermuda şort modası geri geliyor. Bakınız 2013 İlkbahar-yaz defilelerinde ne de hoş modeller var.

2013 İlkbahar Yaz trendleri: hippi stili


2013 yazında sokaklarda hippi havası esecek, şimiden bilginize! Bakınız İlkbahar-Yaz trendler neler olacak, neler giyilecek, neler rüküş kaçacak….

Jason Wu’nun yeni trendleri


Jason Wu, “Fall Ready To Wear” tasarımlarını en kadınsı, en yetişkin tasarımları olarak tanımlıyor. Tasarımlarını bundan önceki garip çizgileriden çıkarıp iddalı bir perspektife taşımış. Yeni modelleri daha iç gıcıklayıcı ve feminen bir karma üzerine. Modellerin üstünde dik yakalar, omuzları ve

Dikey çizgiler çok moda!


2013 ilkbaharında bu sene enine ve özellikle boyuna çizgiler çok moda. Özellikle pantolonlarda sık kullanılan dikey çizgi deseni, bu bahar çok tercih edilecek bir desen olmaya doğru gidiyor. Yazının devamı ve görseller için buraya lütfen.

Trend: siyah-beyaz aksesuarlar

Siyah ve beyaz, uyumu ve modası hiçbir zaman ölmeyecek kombinasyonlardan biri. Aynı zamanda her bayanın dolabında bulunması gereken renklerden de. Siyah beyaz aksesuarlar da en az kıyafetin kendisi kadar hoş ve önemli. Buyrunuz ünlü markaların siyah-beyaz uyumu ile tasarlamış oldukları