2013 ilkbahar yaz modası

‘2013 ilkbahar yaz modası’ hakkında tüm 1havalar yazıları.

Şeffaf olalım!


Madem 2013 modasından gidiyoruz o zaman transparan kıyafetlere değinmemek olmaz! Sadece kıyafetler değil aksesuarlarda da şeffaflık moda. Örnekler için buyrun bloguma.

2013 ilkbahar yaz: Uzak doğu esintileri!


2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında uzak doğu esintileri var. Pucci Vietnamlı kadınlardan, Peter Pilotto Hindistan ve Nepal’den, Prada geyşa ve judoculardan ilham almış ve bakın ortaya nasıl tasarımlar çıkmış…

Gösterişli küpeler ve ear cuff trendi


Statement necklace denilen gösterişli ve büyük kolyelerin ardından büyük küpeler de moda olmaya başladı. En güzel örneklerini Dolce&Gabbana’nın yeni koleksiyonundan görebiliriz.

2013 İlkbahar Yaz saç trendleri


Saçlarda aksesuarlar, ıslak görünümler, örgüler, yandan ayrırmalar ve daha birçok saç trendini öğrenmek için sizlere hazırladığım yazımı okumadan saçlarınızı yapmaya başlamayın 🙂

Koton 2013 ilkbahar yaz koleksiyonu

Bu yaz trend olan siyah beyaz renkler, dama çizgiler, çiçekli desenler Koton koleksiyonunda da yerini aldı. Bu yaz Koton siyah beyaz! Hepsi ve daha fazlası için buradan.

Tüm detayları ile 2013 ilkbahar / yaz modası

20 Adımda A’dan Z’ye 2013 İlkbahar / Yaz Modası, Trendleri… 2013’te neler moda, neler trend olacak, tüm detayları ile yazdım. Bakalım 2013 İlkbahar – Yaz sezonunda hangi renkler, hangi kombinler, hangi trendler göz önünde olacak… Buradan.

2013 yaz trendleri: büstiyerler


Büstiyer yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biri. Peki 2013 yazında hangi renklerde nasıl modelli büstiyerler moda olacak, buyrunuz defilelere bir göz atalım.

2013 İlkbahar Yaz trendleri: bomber ceket


90’larda bolca gördüğümüz bomber ceketler geri döndü! Hele de içine minicik büstiyerler veya kısacık tişörtler giyince aslında son derece spor olan bu ceket ile seksi bir bombaya dönüşmeniz an meselesi.

2013 İlkbahar-Yaz trendleri: bermuda şort


Bermuda şort modası geri geliyor. Bakınız 2013 İlkbahar-yaz defilelerinde ne de hoş modeller var.

2013 İlkbahar Yaz trendleri: hippi stili


2013 yazında sokaklarda hippi havası esecek, şimiden bilginize! Bakınız İlkbahar-Yaz trendler neler olacak, neler giyilecek, neler rüküş kaçacak….