2012 trendleri

‘2012 trendleri’ hakkında tüm 1havalar yazıları.

Erdem Moralıoğlu 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu


Aralarında Kate Bosworth, Keira Knightley ve Kate Middleton gibi isimlerin de bulunduğu birçok şöhretin, tasarımlarını zevkle üzerinde taşıdığı yarı Türk yarı İngiliz modacı Erdem Moralıoğlu’nun, 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu yine çok şık. Koleksiyonu merak edenleri buraya alalım.

2012 Sonbahar makyaj trendleri


Mat ve canlı tonlarda rujlardan, dumanlı göz makyajına, renkli rimellerden, altın ışıltısına 2012 Sonbahar’ının makyaj trendleri burada.

2012 Sonbahar trendleri


Sonbaharın yaklaşması ile vitrinlerde de yeni sezon ürünlerini görmeye başladık. Ben de size 2012 Sonbahar trendlerini derledim, topladım ve blogumda cici bir post hazırladım. Haydi buyrun bakalım bloguma.

Ay! Styling çok eğlenceli


Eğer styling seviyorsanız, Looklet oldukça keyif verici bir platform. Birçok dünya markasının aksesuar ve kıyafetlerini bünyesinde barındırıyor ve seçtiğiniz modeller üzerinde beğendiğiniz kombinleri uygulamanıza imkan tanıyor.

2012 Sahil Modası


Haziran ayına girmemizle beraber mayo-bikiniler ve bu yazın sahil trendleri hakkında radarlarımız daha da bir açıldı. Sahilde de bol takı kullanımı geçen yaz olduğu gibi yine revaçta. Yüzükler, kolyeler, bilezikleriniz ne kadar çoksa o kadar havalısınız demek oluyor!

Değişim Saç İle Başlar!


Mevsim dönüşlerinde otomatikman gelen “imaj değiştirmeliyim” hissine kapıldıysanız siz de, buyrunuz 2012’nin saç stili trendlerini sıralamışlar. İlham alınabilir. Burada.